Kirss.Net

Print this page
Monday, 14 June 2010 13:01

Kuidas mehele truudust murda, et ta ei saaks iialgi teada?

Igaühel, isegi abielus naisel on õigus eraelule ning õnnele. Samas käivad õigustega kaasas alati kohustused ja vastutus: näiteks ei tohiks unustada abikaasa tundeid. Kui sul ei ole plaanis oma mehest lahutada, kuid soovid elu nautida, siis on ka sinu huvides tähelepanelikkus ning rahuliku perekonnaelu säilitamine.

Püüa oma emotsioone varjata! 

armastus 

 

Kui sa tunned end õnnelikuna, siis on väga raske hoiduda oma õnne demonstreerimisest: tekib soov, et ka teised saaks teada, mis on sinu elus head juhtunud. Peatu korraks ja mõtle: kas on tõesti vajalik, et lisaks „tervele maailmale” oleks ka partner sinu üleaisalöömisega kursis?

 

Kui vastus on eitav, pead „konspiratsiooni” eest hoolt kandma, lootmata õnnelikule juhusele.

 

Kujuta ette, et lisaks uuele armastusele said peaosa uues tõsielusarjas. Kõige tähtsam on ennast kontrolli alla hoida: sa ei tohi tunduda mehele – ja sõbrannadele – liiga õnnelikuna, muidu ta võib midagi kahtlustama hakata.

 

armastusValmista dekoratsioonid ning planeeri aega!

 

Kui sinu perekond on harjunud, et jõuad iga päev ühel ja samal ajal koju, kusjuures liikumiseks kasutad samu busse ja ronge, õhtuti viibid kodus ning nädalavahetustel on sinu lemmiktegevuseks mehe riiete pesemine ning kookide küpsetamine, siis ära pane pahaks, kui igat rutiinist kõrvalekaldumist peetakse imelikuks. Valmistu ette!

 

Esiteks, suurenda kohtade arvu, kus võiksid viibida. Pole ilmtingimata vajalik mehele ette kanda, mis salongis käid maniküüri/pediküüri/epilatsiooni tegemas, kus täpsemalt tegeled spordiga ning kes on sinu kosmeetik. Kuid mees peab teadma – puhtteoreetiliselt – et kõik need kohad ja inimesed on olemas ja sinu jaoks on üsna tavaline neid aeg-ajalt külastada.

 

Teiseks, leia endale mõni „palju aega nõudev tegevus”(foorumid ja internet siia alla ei sobi) – õnneks on erinevate koolituste, trennide ja kursuste valik piisavalt suur. Küsimusele „miks sa seda vajad” vasta julgelt, et on kätte jõudnud aeg mõelda oma tulevikule, karjäärile, eneseteostusele ning puhata rutiinsest elust. Veendu selles, et koolituse graafik on sinu mehe jaoks äärmiselt ebamugav, mis välistab võimaluse, et ta võib uudistama tulla.

 

Kolmandaks, leia endale sõbranna, kellel on väga palju probleeme. Ilmselge, et sõbrannat aidata saad ainult sina ning selleks vajad aega. Sõbranna ei tohiks olla mingi erakordne iludus(pigem vastupidi) ning peaks sisendama usaldust. Hea mõte on kutsuda see isik paar korda külla, et mees oleks kindel, et naine eksisteerib.

 

Nõuanne: mõtle välja oma isiklik põhjuste loetelu, miks jääd kogu aeg hiljaks ning jääd kauemaks tööle. Ära keskendu fraasidele „jäin rongist maha” või „käisin sõbranna juurest läbi”. Näiteks on selline sünge sündmus  nagu „murdsin küüne ära ning seepärast pidid küünetehniku juurde minema” palju usutavam. Püüa valetada võimalikult vähe! Mõnikord võib täiesti ausa ning tõsise näoga vastata kus-sa-olid-küsimusele järgmiselt: „Loomulikult armukese juures”, süvenemata detailidesse. Mehel tekib arvamus, et armukese külastamine on sinu jaoks täiesti ebareaalne, kuna sa ütlesid selle niivõrd kergekäeliselt.

 

NB! Kommunikatsioonivahendid

 

armastus 

 

Soov suhelda väljavalituga arvuti abil kodus viibides võib osutuda hukatuslikuks. Mõtle, kas sa ise suudaksid end tagasi hoida, kui mees jätaks oma postkasti või msni akna lahtisena? Ka sinu mees võib olla uudishimulik. Ära riski: ära salvesta oma kasutajatunnuseid/paroole, kustuta veebiajalugu ning sulge kõik aknad.

 

Ilmtingimata peaksid vastama telefonikõnele, kui mees helistab. Isegi kui oled parajasti armatsemas – kui ta küsib, miks sa hingeldad, võid näiteks vastata, et tööl või sõbranna majas ei tööta lift.

 

Muretse endale alibi!

 

Too aeg-ajalt koju midagi oma sõnade tõestuseks – et mees saaks veenduda, et viibid tõepoolest nendes kohtades, millest räägid. Sellised pisiasjad, nagu reklaamvoldik, visiitkaart, salvrätik või komm asutuse nimega, sobivad suurepäraselt.

 

Nõuanne: parim kaitse on rünnak. Kontrolli oma mehe liikumist ning ole armukade, siis on mees kindel, et vajad ainult teda. Helista talle isegi siis, kui sa ei taha seda. Küsi temalt, kus ja kellega ta viibis ning miks ei vastanud nii kaua sõnumile.

 

Plahvatusohtlikud detailid

 

Kondoomipakk käekotis, millest on 1-2 tükki puudu, paneb isegi kõige tuimema tüübi muretsema. Kuid kahtlust võivad tekitada ka palju väiksemad asjad – kondoomide või alkoholi ostutšekk ning seksika aluspesu tellimine, kui sa pole muidu seda teinud. Isegi selle artikli järjehoidjatesse lisamine – ära tee seda!

 

armastusÄra helista mulle, kallis!

 

Ära salvesta armukese numbrit oma telefonisse, isegi kui sa ei kirjuta tema pärisnime, vaid paned pseudonüümiks Kullake või mõne naisenime. Kas oled tõesti niivõrd kindel, et kui oled köögis või vannitoas ning telefon heliseb, siis mees ei võta mingil juhul vastu? Mehehääl paneb armukese vaikima, kuid vaikus on peamine põhjus kahtlustamiseks. Paberitükk lohakalt kirjutatud „Realiseerimiskeskus OÜ-ga” on hea lahendus.

 

Loomulikult on armas, kuid äärmiselt ohtlik, kui kallim helistab sulle niisama, sest tunneb sinust puudust. Salajast telefonikõnet on raske seletada, kuid veelgi raskem on põhjendada sellest telefonikõnest johtuvat hea tuju ning hajameelsust. Kõneajaloo ning sõnumite kustutamine pole alati parim lahendus. Kuid tasub siiski mõelda hääletule režiimile – vastad ainult siis, kui meest ei ole läheduses.

 

Kuidas ja mille järele sa lõhnad?

 

Meesteajakirjad soovitavad kinkida naisele ning armukesele ühte ja sama parfüümi. Miks mitte kasutada seda ideed – kingi mehele ja armukesele ühesugused lõhnad.

 

TOP 5 tehnikasaavutust, mida su mees võib kasutada

 

Soovi korral võib mees:

 

* Tellida sinu telefonikõnede ajaloo;

 

* Määrata sinu asukoha mobiiltelefoni või auto ärandamisvastase seadme järgi;

 

* Hankida sinu e-postkastide/kontode paroolid;

 

* Taastada sinu msn-i ajaloo;

 

* Kontrollida raha liikumist sinu pangakontol.

 

Valmisolek # 1

 

armastus 

 

Käekotis peaksid kindlasti olema niisked salvrätikud, parfüüm, kosmeetikakott. Mõned kannavad isegi värsket aluspesu, dušigeeli, šampooni ning rätikut – jõusaali liikmekaart annab õigustuse nende asjade kandmiseks.

 

Kontrolli, et sinu käekotis poleks neidsamu kahtlaseid pisidetaile.

 

Jälgi tähelepanelikult, et sinu riietel või pesul ei oleks võõraid juuksekarvu. Ka kassikarvad võivad tekitada kahtlust, kui sul ei ole kodus kassi, aga armukesel on.

 

Ära unusta kontratseptsiooni – usaldus on hea asi, aga suguhaigused levivad siiski.

 

Enne kui lähed koju tagasi, heida pilk peeglisse – sa peaksid välja nägema nagu tavaliselt.

 

Ära mine dušši kohe, kui jõuad koju.

 

Kui kõik kavalused on osutunud asjatuks ning mees sai siiski kõik teada, ära tunnista end süüdi! Nuta ja eita kõik. Ära püüa end õigustada.

 

pildid: dreamstime.com; freedigitalphotos.net

www.kirss.net

Read 8139 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei pruugi anda soovitud tulemust. Milliseid kombinatsioone on mõistlikum vältida?  

Loe edasi »
Mis vanuses naised on kõige ilusamad?

Aastatega muutub iga naise välimus – isegi vaatamata tema pingutustele säilitada 18-aastase tüdruku keha ja näonahk. 

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 185 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja kon

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

KÜÜNED TUGEVAKS!

Pikad, puhtad ja tugevad küüned on iga n

Loe edasi »

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun