Kirss.Net

Saturday, 03 April 2010 14:51

UUDISHIMU TEST: mehe kirjavahetuse ja telefonikõnede kontroll

Kolme Londoni ülikooli spetsialistide ligi miljoni briti paari seas läbiviidud küsitlus aitab selgusele jõuda, kui omane on abikaasadele partneri järel nuhkimine, kirjavahetuse ja telefonikõnede kontroll.

naine pilt: dreamstime.com 

 

„Meie uuring on näidanud, et kontrollitase on üsnagi kõrge. Kusjuures naised võtavad ette katseid kontrollida mehe isiklikku suhtlust sagedamini kui vastassugupoole esindajad,” räägib uuringu tulemustest selle korraldaja.

 

Tuli välja, et igas viiendas paaris loevad mees või naine salaja partneri sms-e, kuulavad telefonikõnesid pealt või uurivad e-posti sisu. Mõnes perekonnas tegelevad sellega nii mees kui ka naine – täpsemalt 10 % paaride puhul. 8 % paarides nuhkivad partneri järel ainult mehed ning 14 % ainult naised.

 

Huvitav on seegi, et vastavalt uuringu tulemustele, ei ole naistel sugugi lihtne sidevahendeid käsitseda(eriti kui jutt käib parooliga kaitstud postkastidest või kontodest). Samas kui asi puutub partneri kirjavahetusse, ületavad naised kergelt selle takistuse.

 

Iga kümnes naine ning 6 % meestest kontrollivad regulaarselt brauseri ajalugu, 1 % naisi ja mehi kasutavad lausa pealtkuulamisseadmeid. 

Read 7053 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mul on väikesed rinnad...

„Olen 18-aastane, kuid rinnad siiamaani nagu teismelisel plikal... Olen palju ära proovinud, kuid miski ei aita, ka plastiline kirurgia ei ole minu ja

Loe edasi »
NINA KORRIGEERIMINE - üks raskemaid, kuid populaarsemaid operatsioone

Nina võidakse opereerida nii esteetilisel kui ka funktsionaalsel eesmärgil. Oma nina lasevad opereerida nii naised kui mehed, keda häirib nende nina v

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 380 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun