Print this page
Thursday, 25 March 2010 10:10

SEE ON HUVITAV: TOP 5 kõige absurdsemat abielulahutust

Mõnede paaride jaoks on abielulahutus tõeline tragöödia, teiste vaatevinklist täis rõõmu protsess. Mõned aga lahutavad hoopis absurdsetel põhjustel. Kirss.Net pakub teile kõige veidramate lahutuste reitingut.

lahutus 

 

 

1. Puhtaks pestud T-särk

 

Suurbritannias elav kirglik jalgpallifänn Neal Dewheart otsustas naisest lahutada, kes oli lugupidamatu jalgpalli ja mehe harrastuse vastu. Nimelt viis naine pesumasinasse tõelise reliikvia – T-särgi tuntud võistkondade mängijate allkirjadega. Loomulikult ei jäänud kallitest autograafidest midagi järel. Mees andis asja kohtusse ning võitis.

 

2. Parukas

 

Egiptuse arheoloog esitas lahutusavalduse juba kooselu teisel päeval. Sellise otsuseni viis mehe fakt, et tema uus naine osutus kiilakaks, mis sai selgeks pulmaöö ajal. Naise juukseid silitades avastas mees, et tema abikaasal on parukas. Olles esimesest ehmatusest toibunud, jõudis ta otsusele, et ei soovi siduda end naisega, kes on võimeline tegema selliseid üllatusi. Naise lohutuseks võib öelda vaid seda, et ilmselt polnud mees teda väärt.  

 

3. Ärasöödud papagoi

 

Pärast 8 kuud kestnud õnnelikku abielu oli Rumeenia abielupaar sunnitud lahku minema. 67-aastane mees sõnastas lahutuse põhjuseks TÄIELIKU KOKKUSOBIMATUSE, mis tegelikult seisnes vaid selles, et naise kass sõi ära kaks mehe papagoid. Iseendastmõistetavalt on papagoidest, kes olid pikki aastaid olnud vana poissmehe parimateks sõpradeks, väga kahju, kuid naine ei ole ju oma kassi kuriteos süüdi.  

 

4. Mõrvari nimi

 

Üsna omapärane on Danielsonite, väikses Ameerika linnas elava abielupaari lahutuse põhjus. Härra Danielson ei lasknud oma naisel lugeda kriminaalromaane, mis viimasele väga meeldisid. Nimelt käitus mees järgmiselt: kui naine ostis või tõi raamatukogust uue kriminulli, võttis mees endale samasuguse, luges kiiresti läbi ning saanud teada, kes on mõrvar, kirjutas kurjategija nime hariliku pliiatsiga naise raamatu kaanele. Muidugi ei olnud naisel enam mõtet teost lugeda. Naine kannatas kolm aastat ning seejärel otsustas ära lahutada. Kohus oli naise poolt ning süüdistas meest abikaasa jõhkras kohtlemises.

 

5. Internetis tutvumine

 

Klarichite perekond Bosniast lagunes tutvumisportaali pärast. Aasta pärast abiellumist läksid nad lahku, süüdistades teineteist truudusemurdmises. Täiesti uskumatute asjaolude kokkulangemise tõttu tutvusid abikaasad internetiportaalis kasutajatunnuste Õnneprints ja Kommike all. Kuna ettevaatuse tõttu oma pilte veebilehele ei lisatud, otsustasid nad kohtuda. Aga milline oli nende üllatus, kui saadi teada, kes on tegelikult Õnneprintsi ja Kommikese varjunimede all.

 

 

Read 8434 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun