Kirss.Net

Thursday, 18 March 2010 16:05

Kolm märguannet, et ta kavatseb su maha jätta

Sa tunned, et teie suhtes on midagi muutunud, midagi on valesti... Võimalik, et ta on otsustanud su maja jätta.  

suhe 

 

1. Tal pole sinu jaoks aega

 

Selle asemel et veeta oma vaba aega sinuga, jääb ta kauemaks tööle ning veedab nädalavahetused ja õhtud sinust eemal(sõprade seltsis või tööl).

 

Varem ta helistas sulle 5-10 korda päevas, aga nüüd ei tee seda? See näitab, et sa polegi tema jaoks enam kõige tähtsam. Analoogiline märk on ka väljalülitatud telefon.

 

2. Tülid ja kriitika

 

„Endine mees kritiseeris mind pidevalt: minu keha, välimust, harjumusi, seda, kuidas ma söön ja milliseid filme valin. Ta ei olnud millegagi rahul,” kirjutab 26-aastane Ashley.

 

Meestele on omane enesealalhoiuinstinkt ning enda uhkuse kaitsmine ning seetõttu püütakse otsest konflikti vältida. Mehe rahulolematus väljendub aga kriitikas.

 

Ta loodab, et sind tüütab selline kooselu ära ning sa otsustadki esimesena suhte lõpetamisest rääkida.

 

3. Seks

 

„Olime koos elanud pool aastat, enne kui tal kadus huvi seksi vastu ning ta püüdis vältida ka suudlusi. Mind pani see muretsema, ma ei saanud aru, mis on juhtunud: kas ta ei armastagi mind rohkem, kas tal on armuke või ta ei olegi enam hetero?” kirjutab oma blogis Twanna. „Minu küsimuse peale vastas ta, et tema pole kunagi mind sundinud seksima, kui mina ei tahtnud. Jah, nii see on, aga mina tahtsin alati!”

 

Suhteekspertide sõnul ei pruugi mehe petmine mõjutada seksuaalelu. Kui tal on armuke, siis võib tema iha sinu vastu hoopis suureneda.

 

Kui ta on aga otsustanud teie suhte lõpetada, siis püüab ta seksi vältida, sest see lihtsalt ei huvita teda enam.

 

Mida teha?

 

Tundub üsna loogilisena rääkida temaga. Kuid see ei pruugi õige olla. Võimalik, et ta ainult ootabki seda, vastastikused pretensioonid võivad olukorda halvemakski muuta ning mis veelgi ohtlikum - riivata tema enesearmastust.

 

Selle asemel püüa ravida oma suhet, muutu tema unistuste naiseks: ole tähelepanelik, õrn ja kannatlik. Ainult selline taktika suudab armastust taas ellu äratada.

 

Muidugi pole välistatud võimalus, et ta siiski armastab sind, tal on lihtsalt probleemid tööl – ära kiirusta järeldustega.

 

kasutatud materjalid: www.sheknows.com

pilt: intelligentwomenreadromance.com

Read 11072 times

Related items

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

  • Nende esimene aasta
     NENDE ESIMENE AASTA algab sealt, kus teised romantilised komöödiad lõpevad. Alates nende kohtumisest peol.... Kinodes alates: 14.02.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Meiginipid koolilõpetajale: leia oma ideaalne kombinatsioon!

Jäänud on veel viimased eksamid ning siis saabubki koolilõpetamise aeg. Kindlasti oled juba endale kleidi muretsenud ning mõelnud soengu ja meigi tege

Loe edasi »
Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 330 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun