Kirss.Net

Wednesday, 03 March 2010 16:04

MEES + JÄÄTIS: magustoidu valik paljastab iseloomu

Tahad oma uut partnerit paremini tundma õppida? Vii läbi maitsev eksperiment – paku mehele jäätist. Teadlaste poolt on ammu välja selgitatud, et inimese maitseeelistused on seotud kindlate iseloomuomadustega. 

jäätis 

pilt: dreamstime.com 

 

 

MAASIKAJÄÄTIS(ka vaarika- ja muude marjadega jäätis).Sinu ees on äärmiselt häbelik ja tundeline inimene. Suhtes väärtustab ta romantikat ja õrnust ning otsib ka samasugust naist: õrna, usaldusväärset, veidi häbelikku – sellist, kes on alati valmis teda ära kuulama ja nõuga aitama.

 

ŠOKOLAADIJÄÄTIST eelistab võimuahne mees, kes püüab ka suhtes domineerida. Tõenäoline, et tal on prestiižikas töö ja kõrge palk. Talle ei meeldi rutiin ning kui sa tahad, et ta oleks sulle truu, pead leidma mooduse tema igapäevase elu põnevamaks muutmiseks.

 

PÄHKLI-, KARAMELLI-, PUUVILJAJÄÄTISED. See on truu armastaja, idealisti ning usaldusväärse partneri eelistus. Ta on väga armukade, kuid hooliv. Sellise mehe ainuke puudus on liigne konservatiivsus, mis avaldub ka seksieelistustes.

 

VANILLIJÄÄTIS maitseb tõelisele seiklejale. Tegemist on tüüpilise seelikukütiga, kes on alati valmis riskima ning üsna tihti petab oma partnerit.

 

Read 8400 times

ILUNIPID, MEIKIMINE

Mis värvi ripsmetušši valida?

Ripsmetuši ostmisel mõtleme harva, mis värvi valida. Tavaliselt võtame klassikalise musta. Samas on ju praegu ripsmetuššide valik nii suur, õige värv

Loe edasi »
ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vitamiinide allikaid. Viljad sisaldavad C-vitamiini (sõltuvalt viljasordist 150-1600 mg %), vitamiine B

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 138 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Ideaalsed rinnad – kõik on sinu teha!

Rinnahooldus sisaldab palju komponente: massaaž, k

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun