Print this page
Sunday, 07 February 2010 13:39

Laiendame seksuaalsuse piire!

Kuidas muuta rutiinseks muutunud seks mõlemale partnerile põnevaks eluks, iga vahekord erakordseks sündmuseks, mida saaks hiljem meenutada? Peate olema julge ja proovima midagi uut!

seks 

 

1. HOMMIKUL, enne kui voodist tõusete, kulutage paar minutit vastastikuseks stimulatsiooniks. Orgasmi me ei otsi, lihtsalt väike õrritus, mida saab mõtetes endaga kaasas kanda kogu pika päeva.

 

2. SEKSIGE KOHAS, kus te tavaliselt seda ei tee, olgugi et oma kodus. Tähtis on fantaasia ja partnerite usaldus. Proovige näiteks järgmist:

 

* Dušš. Väga hea suuseksiks. Partneri genitaalide juures põlvitajal niriseb aeglaselt üle pea ja õlgade vesi, mis lisab täiendava annuse mõnu.

 

* Köök. Põrand, laud, kapipealne. Kui mees on piisavalt pikk, õnnestub tal hästi seks naisega, kes istub köögikapi serval.

 

* Garaaž. Olete te kunagi seksinud auto kapotil? Kontrollige enne, et plekk ei oleks tuline ja et auto signalisatsioon oleks välja lülitatud! Vaadake garaažis veidi ringi ja improviseerige.

 

* Loodus. Kaljud, mäed, talvine mets, puud. Erinevaid variante on palju. Loodus on kõige romantilisem koht seksimiseks.

 

* Vesi. Jõed, järved, liivarand, ujula, kõige julgematele sobib ka hüppetorn.

 

* Transport. Vaatamata sellele, et seks autos on juba ammu muutunud klassikaks, võib ka seda muuta ekstreemseks: seksida ummikus või autopesulas – kõige tähtsam on fantaasia. Mootorratas on eriti ekstravagantne ning ohtlik.

 

3. SÕITKE KÜLLA NII, et jõuaksite kohale kümmekond minutit varem. Jääge autosse ja stimuleerige teineteist, kuid mitte kauem kui need kümmekond minutit. Ärge hilinege!

 

seks 

 

4. ÜLLATAGE TEINETEIST mõneminutise suuseksiga. Vahetage omavahel kohti.

 

5. ÄRGE VÕTKE RIIDEST LAHTI. Mäletate aega, mil tutvusite? Esimest korda, kui teineteist katsusite? Seda elajalikku läbi riiete krabamist? Mäletate, kuidas ihkasite teise keha sedavõrd, et riiete seljast võtmiseks polnud aega - piisas vaid nende eemale-nihutamisest sealt, kus nad segasid? Alustage suudlusest sohval (või autos) ja taaselustage need mälestused.

 

6. SEKSIGE JA SAMAL AJAL KA SÖÖGE.             

                                                     

Ka täiskasvanutele meeldib vahel toiduga mängida. Minge ja sööge voodis ning toitke teineteist. Olge loovad. Sulatage näiteks šokolaad vedelaks ja määrige teineteist sellega kokku. Pärast tahenemist asuge partnerit puhtaks lakkuma. Šokolaad pole mitte ainult maitsev maius, vaid ka kiretekitaja.

 

allikas: Kähkukate kunst, Digipraktik 2007

pildid on pärit filmidest: "Cruel Intentions"(1999), "Sügislegendid"(1994), "Päevaraamat"(2004) 

 

Read 6437 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun