Print this page
Monday, 25 January 2010 16:42

8 põhjust, miks on hea olla vallaline

Kui oled üksik, siis ära muretse ega heida meelt! Vallaline on ju nii hea olla, keskendu oma staatuse positiivsetele külgedele! Alustagem kas või sellest, et kogu sinu aeg kuulub SINULE ning sa võid teha sellega kõike, mida iganes tahad, olgu selleks terve päeva voodis vedelemine või sooduskaupade kaubanduskeskustes otsimine. On olemas veel palju huvitavaid viise oma vabaduse nautimiseks.

vallaline 

pilt: dreamstime.com 

 

Sa võid iga hetk kuhugi sõita, arvestades ainult enda töö ja rahakotiga, kuid muretsemata mehe soovide ja prioriteetide pärast.

Sa võid oma seksika pesu ajutiselt kappi panna ning kanda ebaseksikat, kuid väga mugavat pesu.

Sa ei pea seksima siis, kui sa seda üldse ei taha, ega mõtlema välja lõputuid ettekäändeid, miks ei ole täna kõige parem päev armatsemiseks.

Sa võid oma korteris või majas alasti ringi käia ning keegi ei pea seda võrgutamiskatseks.

Sa ei pea enam lõputult muretsema, et unustad ära tema ema, isa, tädi, onu ja teiste sugulaste lõputu komplekti sünni-, pulma- ja muid aastapäevi.

Nüüd sa võid suhelda oma meessoost kolleegideega, kartmata mehe armukadedusstseene. Pane tähele, et võib-olla selliselt talitades, avastadki oma härra Õige, kellele oled juba ammu meeldinud, kuid kes ei julgenud sind kõnetada, kuna sa polnud „vaba“.

Sa võid kutsuda oma sõbrannasid, kolleege ja poiss-sõpru, siis kui sa ise seda tahad, mitte ainult nendel õhtutel, kui su mees on oma sõpradega kuskil baaris jalgpalli vaatamas.

Sa võid ära süüa kõik maitsvaimad šokolaadikommid karbist, sest sa ju ei pea neid kellegagi jagama. Tegelikult võid üldse kõik kommid ära süüa.

 

Vallalise seisuse eeliste nimekirja võib jätkata lõputult, kuid seekord piirdume kaheksaga.

 

Artikli kirjutamisel kasutatud materjalid: „Leia oma õige“, Jane Matthews, Koolibri 2006

 

Read 9978 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun