Kirss.Net

Tuesday, 17 November 2009 16:10

Veregrupp ja seks: õpi mehi ja ka ennast paremini tundma!

Seksuoloogid on viimasel ajal avastanud seose veregrupi ja inimese seksuaalkäitumise vahel. Niisiis, kui teate enda ja partneri veregruppi, võib teile sellest kasu olla. 

seks 

 

Alustagem teisest(A) grupist, mis on 35 % inimestel

 

MEES. Ta on väga häbelik ning väljendab oma armastust pigem pilgu ja kerge käepuudutusega, aga kui lõpuks julguse kokku võtab, et oma tundeid teatavaks teha, teeb ta seda „ühe hoobiga”. Pereelus peab partner pidevalt tõestama, et ta teda armastab, ning siis on mees talle elu lõpuni truu. Ta armastab emalikku hoolitsust ja valib endale seepärast sageli vanema naise.

 

NAINE. Talle meeldib pidada end romaani kangelannaks. Häbelik, kahtlustav ja umbusklik, ei armu kergesti, aga kui ta seda lõpuks teeb, siis armastab kõigest hingest. Temast saab esmaklassiline armastav ja ustav naine, kes on võimeline kiiresti erutuma.

 

Kolmas ehk B-veregrupp on 12 % inimesel

 

MEES. Kõik peavad teda elumeheks, ehkki ta südamepõhjas teab imehästi, et temas pole midagi säärast. Talle meeldib suurustada, aga õigupoolest kardab ta armastust. Kui aga niisugune „õnnetus” temaga siiski aset leiab, tunneb ta, et elus pole kõik nii nagu vaja – midagi on viltu. Flirtimisega on ots! Ta pole halb mees. Aeg-ajalt murrab ta ehk abikaasale truudust, ent temas võib siiski kindel olla.

 

NAINE. Käitub küll mõnevõrra ekstravagantselt, ent temast saab siiski truu naine. Kui tema väljavalitul on kolmas veregrupp, peab ta armastuses initsiatiivi enese kätte võtma. Seks pole mehe silmis sugugi kõige olulisem ning naine peab suutma teda veedelda ja tema tundeid sütitama. Siis on mees rahul ja õnnelik, et tal on nii hea naine.

 

Neljanda ehk AB-veregrupi esindajaid on kõigest 7 %

 

MEES. Tal on eriline oskus naisi võrgutada – neid tõmbab tema poole mingi maagiline jõud. Ja tuleb öelda, et naised meeldivad talle väga . Armastusest rääkimist ta ei talu, ent tema hoolitsetud keha ütleb ise kõik. Tema tunded pole sügavad, ent armatseda võib ta väsimatult. ja häda naisele, kes ütleb: „Mitte täna, kullake!” Ta ei näe meest enam iial!

 

NAINE. Tema on võimeline köitma meeste meeli, aga neil on ääretult raske pälvida tema heakskiitu, sest ta on väga nõudlik ning vajab kogu aeg tähelepanu. Armastuses on ta täitmatu ning võib partneri sellega eemale peletada.

 

Kõige suurem on esimene ehk 0-veregrupp(45%)

 

MEES. Võrgutamismängus on ta kõigist teistest andekam – koguni sedavõrd, et võib tüütuks muutuda. Kõige enam armastab ta naises seda, et too sunnib teda ootama. Kui ta aga siiski oma eesmärgi saavutab, ei tule naisel pettuda: ta on esmaklassiline armuke.

 

NAINE. Talle on vaja meest, kes on võimeline teda tugevas embus hoidma. Armukade, nagu ta on, ei talu ta vähimatki pilku, mille kaaslane heidab mõnele teisele naisele. Tema seksuaalne tulisus võib meest küll kurnata, aga valmistab talle siiski rõõmu.

 

Allikas: „Kallis, armas, ainuke”, Kirjastus Sünnimaa, 1999

pilt: sxc.hu 

 

Read 17525 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Õiget tooni lauvärv muudab sind kauniks! Kuidas seda leida?

Tänapäeva naine ei kujutaks oma elu ilma kosmeetikata ette. Õigesti valitud ripsmetušš, lauvärv ja huulepulk varjavad puudusi ning rõhutavad kõige ilu

Loe edasi »
Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meestel on hoopis teistsugune ettekujutus ilusast naisest ning ideaalsest meigist. See johtub faktist, et

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 117 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun