Print this page
Sunday, 18 October 2009 12:43

Ei mingit armastust, ainult SEKS

 

Kas see meeldib meile või mitte, kuid see on fakt: aina rohkem naisi tunnistavad, et ühel või teisel mehel on nende elus VAID ÜKS KINDEL ÜLESANNE – ta eksisteerib ainult seksi jaoks. Selline käitumismudel on olnud pikka aega omane meessugupoolele, kuid ajad muutuvad...

 

seks 

Lora, kauni 31-aastase brüneti jaoks, on see ainult ... hügieeni küsimus. „Mul ei ole praegu kallimat, kuid naise jaoks on ju kahjulik elada ilma seksita. Selles mõttes on mul väga mugav omada „voodisõpra”. Ta on lihtsalt sõber, kes tõsi küll kingib mulle naudingut. Me kohtume paar korda nädalas, õhtustame, räägime tööst, sõpradest, probleemidest ning lõpuks... magame koos. Meie suhe on kestnud juba kuus kuud, kuid me ei taha midagi muuta.” Selline suhtumine muutub viimasel ajal aina populaarsemaks, eriti noorte ja edukate naiste seas. Aktiivse sotsiaalse ja professionaalse tegevuse tõttu ei jää neil lihtsalt aega perekonna loomise peale. Kuid kas see on põhjus loobuda seksuaalsest naudingust?

 

NÕUSTUGE, see on tervisele palju kasulikum, kui üheöösuhe juhusliku tuttavaga,” väidab Alice, 25-aastane pressisekretär, kellel on juba mitu kuud olemas oma „voodisõber”. „Meie vahel eksisteerib tõeline teineteisemõistmine ning ei ole mingit piinlikkust. Mis puutub seksi, siis on see VAPUSTAV!” jätkab naine.

 

NIISIIS, nende noorte naiste põhjendused tunduvad vägagi veenvad. Kuid psühholoogid on vähem optimistlikud.  Nad on kindlad, et voodisõber on vaid katse kaitsta end kannatuste eest, mis on paraku vältimatud tõsises suhtes. „Seksisõbra omamine sarnaneb lepinguga,” väidab psühholoog, „kõige tähtsam on nauding, kuid ükski osapool ei ole nõus selle eest maksta(suhted nõuavad kannatusi, jõudu, aega jne). Tõepoolest, see tundub esmapilgul mugav, kuid järele mõeldes viitab selline käitumismudel enesehinnangu probleemidele. Kasutades seda „moodsat vahendit”, püüab naine taastada sisemist harmooniat, sest teistmoodi ta lihtsalt ei oska. Ta valib meelega sellise suhte, milles mehel ei ole õigust teda kritiseerida ja hinnata.”

 

SEEGA, „voodisõbra” moe kummardaja – kes ta on? Väsimatu seksikütt või lihtsalt ettevaatlik tarbija? Alice, kes tunnistab, et julges alustada sellise suhtega pärast suurt pettumust, kuulub vististi teise rühma. Kas tasub muretseda, kui kogu seksuaalelu piirdub ühe ööga nädalas, mida veedetakse mehe kaisus, kes hommikul lahkub terveks nädalaks ja ei nõua midagi vastu ega ole armukade? Selline suhe aitab unustada endisi „armastuse katastroofe”, on justkui hingetõmme, pakub naudingut. Samas on kohutav, kui selline suhe kestab terve elu! Sest isegi kõige kaasaegsem ja iseseisvam naine VAJAB TÕELIST ARMASTUST!

 

allikas: Elle 

pildid: mirror.co.uk

 

Read 8587 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun