Kirss.Net

Tuesday, 22 September 2009 15:17

Millised naised meeldivad meestele?

Pole ilmtingimata vaja olla jalustrabav kaunitar, et meeldida meestele. Päris tihti näeme hoopis vastupidist olukorda – üsna tavaline tütarlaps on väga populaarne meeste hulgas, samal ajal kui tõeline kaunitar kannatab üksinduse all, arvates, et kuna talle ei pöörata tähelepanu, siis on ta kole. 

armastus  

Kas välimus ei ole siis tähtis?

 

Läbiviidud küsitlused näitavad, et mehed armuvad kõige sagedamini rõõmsameelsetesse, tarkadesse ja loomulikkust hindavatesse naistesse. Populaarsed on sportlikud, iseseisvad naised, kes ei nõua abikaasalt hoolitsust ega raha.

 

Huvitav on ka see, et toetudes küsitlusele polnud võimalik välja tuua lemmikut juuksevärvi ja figuuritüüpi . Meestele ei meeldi nn tehislikkus(erilist kriitikat pälvisid juukselakk, huulepulk ja keerukad riided, mida peab pidevalt kohendama), omakasupüüdlikkus, liigne härdameelsus, infantilism ja väiklus.

 

Kuidas saada ideaaliks?

 

Saanud teada, mis köidab naistes sinu kallimat, püüa arendada või säilitada seda endas. Ilu on vaataja silmis ning võib-olla just sellepärast ongi nii raske leida oma teist poolt, kes armastaks sind sellisena, nagu sa oled, vaimustudes pisivigadest ja puudustest.

 

Naiste sarm

 

Rääkides veetlusest, on võimatu toetuda kas või mingisugustele standartidele.

 

Sarm koosneb pilkudest ja žestidest, naeratustest ja häälekõlast. Vaevalt et naine ja mees saavad ise aru, mis neid ühes või teises inimeses köidab. Mõned lausa ütlevad, et meie elu eesmärgiks on leida see inimene, keda eelmises elus armastasime.

 

Armastus igaühele

 

Mehed ei armasta ainult täiuslikke modellivälimusega tütarlapsi, vaid ka mõne liigse kilogrammiga naist, sest just see muudabki teda eriliseks. Seega, püüeldes täiuslikkuse poole, ei tohi minetada oma eripärasust. Pealegi vihkab suurem osa mehi valelikkust. Nii puhtus kui kirglikkus võib huvitada meest vaid siis, kui nad on ehtsad.

 

Huvitav on ka see, et nn iluideaal on aja möödudes muutunud. Vaevalt et keegi tänapäeval nimetaks madame de Pompadouri kauniks, kes oli omal ajal üks ihaldusväärsemaid naisi.

 

pilt: sxc.hu

 

 

Read 11565 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Marjatooni huulepulk: selle suve populaarseim - meik nagu staaridel

Rasketel kriisiaastatel on eriti suur nõudlus naiste huulepulkade järele. Miks? Soetada midagi kallist pole võimalik, huulepulk on aga alati taskukoha

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 236 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huu

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun