Kirss.Net

Wednesday, 16 September 2009 15:21

Kuidas innustada oma kallimat uuteks saavutusteks?

On uskumatult tore, kui kõrval on aktiivne ja edukas kallim. Usun, et see on paljude naiste unistus.

armastus

Kas paljudel naistel see unistus ka täitub? Kahtlen selles. Loomulikult mõned naised võivad öelda, et kõige tähtsam on suhte soojus ja partneri positiivsed omadused.

 

Osaliselt nõustun sellega, kuna ainult tõeliselt armastavates ja üksteist toetavates suhetes on võimalik „aidata kallimale kasvatada tiivad“ ning seejärel mees ise hakkab soovima midagi suuremat saavutada oma elus. Uuteks saavutusteks on vaja jõudu, nii füüsilist kui ka vaimset. Kui me soovime olla muusad oma kallima jaoks ning innustada teda uuteks saavutusteks, siis tuleb aidata tal suurendada oma füüsilist ja vaimset jõudu ning antud samm on jõukohane igale naisele.



Kujutage ette meest, kes muutus laisemaks, kes hakkas rohkem väsima ning selle kõige tagajärjena ka vähem teenima. Mida tunneb naine antud juhul? Just naise tunded on antud olukorra võtmeküsimus. Üldjuhul ta tunneb pahameelt ja pettumust.



Need tunded peegelduvad tema tegudes, sõnades, pilkudes. Kõik temas räägib suurest rahulolematusest mehega. Näiteks, ta võib hakata ise rohkem teenima selleks, et hiljem öelda uhke häälega „Vaata milleks mina olen võimeline! Aga Sina ...“. Või ta hakkab meest süüdistama või ta silmadesse jääb kurbus. Igal juhul kõik negatiivsed tunded väljenduvad.



Naise tunded väljenduvad alati tema tegudes ning mees märkab seda. Mida aga mees tunneb siis, kui teine pool pole temaga rahul? Ta kaotab jõudu ja eneseusku, ta kaotab energia ja innustuse allika. Kui ei ole innustust, ei ole jõudu, ei ole soovi, siis ka teenimisvõime mehel langeb. Siin jälle ootab teda pahameelne ja pettumust täis naise pilk. Ring sulgub.



Mees on naise tunnete indikaator. Muutub tugevamaks, kui tunneb armastust, nõrgemaks, kui tunneb pahameelt või teisi negatiivseid tundeid. Mees alati tunneb, kas naine armastab teda tõeliselt või mitte.



Ma tunnen üht paari, kus naine on tõeline „aare“ - hooliv, lahke, ilus, kõik kodutööd teeb suurepäraselt; mees on aga egoistlik, ahne ning „naistemees“. Ma mõtlesin kaua selle üle, et miks tema mees petab teda teiste naistega? Mida ta veel vajab? Jälgisin nende suhteid, mõtlesin, pöörasin erilist tähelepanu naise suhtumisele oma mehesse. Hiljem toimus mul avameelne vestlus naisega ning ühe hetkega ma mõistsin kõike. Ta ei armastanud oma meest! Kui ta rääkis oma mehest, siis tema negatiivne suhtumine temasse avaldus kõiges - tema pilkudes, žestides, isegi hääletoonis. Jah, ta hoolitses tema eest, tegi maitsvaid sööke, pesi ja triikis ta särke, kodus oli alati ideaalne puhtus, samas seal oli mingi tühjus ja külmus. Aga kui palju ta rääkis endast ja oma kannatustest. See naine ei üritanud parandada olukorda, ei õppinud oma meest armastama, toetama ja innustama. Mõne aja pärast nad läksid lahku. Mees leidis endale teise naise, kes teda armastas ja jumaldas, naine jäi aga üksindusse rääkima kõikidele, milline siga ta mees oli ning miks ei tasu mehi usaldada. Huvitav, kuid sama mees uues perekonnas muutus, nüüd on ta armastav ja hooliv pereisa, kes oma kallimale põhjusega ja põhjuseta kingitusi teeb.



Praegu te võite mõelda, et tegelikult armastate oma meest, kuid hetkel olete lihtsalt pahane mõnede tema tegude pärast. See on vale. Kõik negatiivsed tunded viivad välja kogu armastuse teie südamest. Südames ei ole enam tõelist armastust, selle asemel pesitsevad seal kõikvõimalikud negatiivsed tunded.



Innustada oma meest uuteks saavutusteks saab ainult tõeliselt armastav naine. Tema armastus peegeldub õrnades, soojades pilkudes, lõdvestavates, pehmetes kallistustes ning lõpmatus usus oma mehesse - kõige paremasse ja tugevamasse. Selline naine valmistab armastusega sööki, armastusega koristab korterit, rõõmuga peseb pesu. Kõik need lihtsad asjad, kui need on tehtud armastusega, loovad kodus sooja, armastava ja uskumatult meeldiva atmosfääri. Atmosfääri, mis annab mehele jõudu, energiat ja innustust.



Ainult tõeline armastus annab mehele jõudu!

 

pilt: sxc.hu

 

allikas: www.teraapia.com

Read 6359 times

Related items

  • Perekond
    PEREKOND on üliproduktiivse prantsuse režissööri, produtsendi ja stsenaristi Luc Bessoni („Viies element”, „Léon”, "Nikita", "„Röövitud”, „Riskikuller” jpm) tempokas süsimust märulikomöödia, mille peaosades mängivad Robert De Niro, Michelle Pfeiffer ja Tommy Lee Jones.... Kinodes alates: 20.09.2013

    film

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

ILUNIPID, MEIKIMINE

Missugused kulmud on moes?

  VASTUS ON LIHTNE JA LÜHIKE: Pikad, paksud ja konkreetsed!  

Loe edasi »
Silmameigi tegemine

Silmameigi tegemist tuleb alustada korralikust alusjumestusest, siis püsib meik puhta ja värskena terve pika päeva. Silmalaugudele kandke alusvärvi e.

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 141 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Kas ilu = rumalus?

Briti teadlaste uurimus hajutab lõplikult müüdi se

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Juuksehooldus/šampoonid

Juuste õige hooldus? Õigesti valitud ho

Loe edasi »

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun