Kirss.Net

Tuesday, 15 September 2009 15:11

Missugune mehetüüp sobib just sinule?

Kas teadsid, et see, mis värvi sa eelistad, võib rääkida sinu soovidest, vajadustest ja eesmärkidest? Pakume sulle lühikest testi, mis aitab ideaalmehe otsingul. 

mees

Vali üks kolmest järgmisest värvist. Ära kaua mõtle!

 

RohelineVioletne - Oranž

 

Valisid? - nüüd tutvu tulemustega:

 

Kui valisid rohelise...

 

Roheline värv näitab, et sind usaldatakse. Sinu kõrval tunneb mees ennast mugavalt, teab, et sa oled valmis teda toetama, ning sageli räägib ka oma intiimelust. Ära jäta sellist olukorda kasutamata: vestluse käigus on võimalik palju teada saada – kas sa meeldid talle, kas ta tahab lapsi, millised on tema eesmärgid jms.

 

Sinu jaoks on kõige tähtsam stabiilsus ning sa otsid meest, kes tagaks selle nii eraelus kui ka majanduslikus mõttes. Kahjuks on sellist tüüpi mehi – kes oleksid rikkad, hoolivad ja ka armastaks – suhteliselt vähe. Võib-olla tasuks ohverdada materiaalne kindlustatus tõelise armastuse heaks?

 

Kui valisid violetse...

 

Meestes köidab sind eelkõige elujõulisus ja energilisus. Sa püüadki suhelda ainult selliste meestega. Kuid tegelikult sobiks sinule hoopis rahulikuma loomusega kallim, kes rahustaks ka sind ning looks meeldiva õhkkonna teie kodus.

 

Oled naine, kes meeldib peaaegu kõigile – oled rõõmsameelne ja veidi naiivne – mehele tundub, et oled see, keda ta vajab, et sa muudaksin ka tema elu põnevamaks.

 

Armastuses oled lojaalne ning suhtud kooselusse tõsiselt. Nõustud abielluda alles siis, kui kandidaat rahuldab kõik sinu tingimused, mis on seotud eelkõige välimusega – kõik, kellele meeldib violetne, on väga nõudlikud välimuse suhtes.

 

Kui sinu valik langes oranži kasuks...

 

Oled väga karismaatiline, kergesti armuv ja ülimalt kütkestav isiksus. Sa oskad kuulata ning rääkida: mis on mõistagi kasulikud omadused. Sa otsid endale tarka ning järjekindlat partnerit – selliste killast, kes reeglina armuvad vaid ühe korra ja terveks eluks. Sinu arvates ei pea mees olema ilus ega rikas, vaid intelligentne – ta peab õpetama ka sind.

 

Kuna oled väga teravkeelne, siis peletad sageli mehi eemale. Püüa siiski olla veidi naiselikum ja õrnem!

 

 

pilt: dreamstime.com; allikas: efamily; internet

Read 15193 times

Related items

  • Kus elab iseloom?

    Isiksuseomadused mõjutavad nii eraelu kui tööalast edu. Nende kindlaks tegemiseks kasutavad psühholoogid tavapäraselt põhjalikke küsimustikke, kuid neuroteaduse areng lubab üha rohkem hinnata seda, mis ajus toimub...

    iseloom

  • Mis mõte on seksil?

    Suguline paljunemine on keeruline ja tülikas, kuid looduses on see laialt levinud pidevalt uusi nakatamisvõimalusi otsivate parasiitide pärast...

    armastus

  • Pelgupaik
     PELGUPAIK on Nicholas Sparksi ("Päevaraamat", "Kiri pudelis", "Ööd Rodanthe'is") samanimelisel menuromaanil põhinev romantiline põnevik, mille on lavastanud Lasse Hallström («Šokolaad», «Siidrimaja seadused»).... Kinodes alates: 1.03.2013

    film

ILUNIPID, MEIKIMINE

Nooruse eliksiir on leiutatud!

McMasteri ülikooli teadlased leiutasid nooruse eliksiiri! Nad väidavad, et laboritingimustes valmistatud kokteil mõjub soodsalt nii füsioloogilisele k

Loe edasi »
Hoolitsetud küüned + ilusad juuksed + terve nahk = täiuslikkus!

Igaüks tahaks omada pikki ilusaid juukseid, luksuslikke küüsi ning säravat ideaalselt siledat nahka, ühesõnaga olla täiuslik. See polegi niivõrd raske

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 176 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

ASTELPAJU: Naiste ilu ja nooruse saladus

Astelpaju marjad on üks täiuslikumaid taimsete vit

Loe edasi »
Kas koos või lahku?

Erinevate kosmeetikavahendite kombinatsioonid ei p

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun