Print this page
Tuesday, 01 September 2009 15:54

Riided, mis erutavad mehi

Valida riided, mis oleksid seksikad ning samal ajal ei tunduks vulgaarsena, polegi nii lihtne. Valides sügava dekolteega lühikese kleidi köidame seelikukütte, samas kui hallid, intelligentsed riided peletavad mehi eemale. Kus kulgeb piir vulgaarsuse ja seksuaalsuse vahel? Kuidas valida riideid?

riided

TÕSTKE ESILE OMA EELISED!


Põhireegleid on kaks: riided peavad olema naiselikud ning rõhutama figuuri ilu. Olemaks seksikas, peaks naine teadma, et ta olevat ilus, pöörama vähem tähelepanu oma puudustele ning rõhutama unikaalset seksuaalsust, mis igal naisterahval on. Ostke riided, mis sobivad ja meeldivad, ning pidage meeles, et vahet ei ole, kas käite kõige moodsamate ja kallimate või siis tavaliste riietega - põhiline on harmoonia. Pöörake tähelepanu ka aksessuaaridele ja pisidetailidele.

Kui teil on uhke rinnapartii, siis ärge püüdke seda varjata: eelistage U- või V-kaelust, juhtige tähelepanu kaunile dekolteele, sobivad ka hõlmikpluusid. Vältige kõrge kaelusega pluuse ja kitsaid seelikuid.

Moodsad nööridega kingad toovad esile naise elegantsed pahkluud.

Riided ja meik peavad kombineeruma üksteisega: seksapiilset kleiti täiendavad suitsusilmdad, huuled muudab ahvatlevamaks erksat tooni huulepulk: punane, roosakas..., kuid neid kahte ei tohi mingil juhul korraga kasutada!

Võimaluse korral peaks vältima selliseid materjale nagu puuvill ja lina: need lähevad kiiresti kortsu. Ideaalselt sobivad siid, šifoon, musliin ja krepdešiin.

Kangas peab olema kallis, kvaliteetne ja veidi läikiv – siis sobivad riided peaaegu iga figuuriga, muutes naise eriti veetlevaks.

Ärge vältige pitsilist õhtukleiti, kartes, et see näeb välja nagu öösärk – kui pits on kallis ja kvaliteetne ning seda on tagasihoidlikult vähe, muutub ta kleidi tähtsamaks seksuaalseks elemendiks.

Ka värv on oluline, meeste arvates on kolm „kõige seksikamat” värvi järgmised: favoriit on loomulikult must – glamuuri värv; teisel kohal on punane, kolmandaks on aga helesinine – naistele, kes tahavad olla romantilised ja seksikad üheaegselt. Samas pidage meeles, et värv peab sobima välimusega.

Igal naisel on enda oma seksuaalsus, mis jaguneb kaheks: sisemiseks ja väliseks – need peavad olema teineteisega kooskõlas!

NAISELIKKUS EELKÕIGE!

Seksikas naine näitab meestele seda, mida neil ei ole, vaid on ainult temal: volüümikas keha, peen käitumine, siirus. Sellele peaks lisama natuke saladuslikkust, mis muudab mehe loomalikest instinktidest juhinduvaks kütiks, kes tahab kõik teada saada.

Võimaluse korral ostke erineva stiiliga riided – ärge avaldage oma saladust kohe, kuid peamiseks motiiviks peaks jääma NAISELIKKUS: igal riideesemel enda oma, teistest nii erinev, kuid ometi sarnane.

Öelge valjusti JAH aksessuaaridele, mis peegeldavad adekvaatset enesehinnangut: naine, kes on võimeline armastama ennast, võib armastada ka elu ning samuti teisi.

Liibuvaid teksapükse ja miniseelikuid ei peeta juba ammu eriti seksikaks – sellest ajast saadik, kui need muutusid ainult NAISTE riideesemeiks. Kuid pidage meeles, et jalad - eriti sukkpükstes - ja tuharad on vaatamata ajastule ja moele mehe jaoks ihaldusväärsed.

Näidake mehele oma rannet – see on omamoodi mäng, üleskutse flirtimisele.

Kumba valida – kas kõrge kaeluse ja nööpidega või sügava kaelusega ning nööpideta pluusi? Mees eelistaks kindlasti teist.

Kombinatsioon „kontsad + sukad” on endiselt hea variant, kuna nii demonstreeritakse nii naiselikkust ja nõrkust kui seksuaalsust üheaegselt. Selline naine huvitab iga meest!

Pidage meeles ka seda, et esmajärjekorras pööratakse tähelepanu välimusele: juustele, näole, rindadele, taljele, tuharatele, riietega on aga lihtne oma ilu rõhutada.

allikas: interner; pilt: kaader filmist 

Read 12687 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun