Print this page
Wednesday, 26 August 2009 14:23

TOP 5 ekstreemset kohta seksiga tegelemiseks

Paljude paaride intiimelu möödub reeglina magamistoas: nii on kujunenud ajalooliselt. „Kõlbluse kaitsjad” õpetavad teisi juba lapsepõlves, kus ja kuidas peavad arenema inimestevahelised suhted. Kuid lähenedes sellele küsimusele vabamalt ning kasutades fantaasiat, võib avastada, et magamistoa voodi ei ole ainuke õige koht armatsemiseks.
 
sex 
 
1. Mitmekorruseline maja

Kus täpsemalt: katus, trepikoda, lift

Seks katusel on väga romantiline: lahtine taevas pea kohal, all rohelised puud.

Seksi liftis võiks nimetada variatsiooniks teemal „Kadunud 60 sekundiga” – siin on kõige tähtsam kiirus, kuigi lifti võib ka peatada.

Raskused ja ohud: Teid võivad näha naabrid ja tuttavad. Otsustanud seksida katusel, peaksite muretsema võtmed, muidu läheb kogu plaan luhta. Lisaks sellele arvestage ka katuse kujuga: vahest ei tasu riskida?

Raskustase: 3/10

2. Transport

Kus: auto, mootorratas, marsruuttakso, buss, rong.

Vaatamata sellele, et seks autos on juba ammu muutunud klassikaks, võib ka seda muuta ekstreemseks: seksida ummikus või autopesulas – kõige tähtsam on fantaasia. Mootorratas on eriti ekstravagantne ning ohtlik. Uusi elamusi võib ostida ka ühistranspordis – õhtul, tühjas vagunis, istudes „kogemata” mehele sülle.

Raskused ja ohud: kui autos on üsna lihtne jääda nähtamatuks, siis marsruuttaksos ja bussis peab olema eriti tähelepanelik.

Raskustase: 4/10

3. Kultuuriüritused

Kus: teater, muuseum, kino

Viimane rida on parim koht suudlemiseks või millekski enamaks... Tulite kahekesi seansile, kuid SINULE EI OLE JU MIDAGI NÄHA! – nüüd pead tahes-tahtmata istuma mehele sülle. Stsenaariumeid on palju. Teatrid on eriti head selle poolest, et seal on olemas rõdu, ning võimalik, et olete seal täiesti omaette. Ka muuseumides võib leida selliseid nurki, kus peaaegu keegi ei käi.

Raskused ja ohud: peate olema vaiksed.

Raskustase: 4/10

4. Loodus

Kus: kaljud, mäed, talvine mets, puud

Erinevaid variante on palju. Loodus on kõige romantilisem koht seksimiseks.

Raskused ja ohud: valides kõige ekstreemsemaid kohti, pidage meeles, et need ongi EKSTREEMSED. Alati jääb oht, et te kas eksite ära või kohtute mõne metsloomaga(Eesti metsades elab 500 karu, rääkimata huntidest). Talvel on üsna külm, nii et tuleb midagi sooja kaasa võtta.

Raskustase: 8/10

5. Veestiihia

Kus: jõed, järved, liivarand, ujula, kõige julgematele sobib ka hüppetorn.

Hea on, kui rohkem kedagi ei ole – siis võib nautida teineteise juuresolekut, nii kaua kui süda soovib. Eriti käib see hüppetorni kohta, sest alt ei näe teid keegi(näiteks kõrgel, 10-meetrilisel hüppetornil), küll aga ülevalt.

Raskused ja ohud: kui otsustasite seksida vee all, peate olema heas füüsilises vormis, muidu ei tule midagi välja. Ka seks liivarannal on ohtlikum, kui tundub: liiv võib sattuda „valesse” kohta ning rikkuda teie tuju.

Raskustase: 10/10

Arutleme selle üle ka foorumis, teemas EKSTREEMSEID KOHTI ARMATSEMISEKS
 
allikas: askwoman
pilt: sxc.hu 

Read 10185 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun