Kirss.Net

Sunday, 16 August 2009 12:44

Armastus käib kõhu kaudu: parimad retseptid mehe võrgutamiseks

Kõigest ühe õhtusöögiga võib võita mehe süda: kuidas aga koostada õigesti menüü, et muuta toidu saladuslikud omadused armastuse alkeemiaks?

mees

1. Kuldne klassika: austrid ja šampus. On juba ammustest aegadest teada, et mereannid mõjutavad meeste potentsi – parimaks näiteks on kuulus Casanova, kes alustas iga hommikut austritega. Itaalia teadlased tegid kindlaks, et põhjus ei ole ainult valkudes, tsingis, seleenis ja B-rühma vitamiinides – mis on ka muidugi tähtsad ja mille pärast tasub ka meil, naistel võimalikult palju austreid ja teisi mereande süüa –, vaid pigem johtub see väga haruldastest aminohapetest, mis aitavad kaasa suguhormoonide sünteesimisele. Õnneks sisalduvad need mitte ainult austrites, vaid ka odavamates rannakarpides.

2. Väga väärtuslikud on ka raid ja haid – kahjuks on peaaegu kindel, et naaberpoes neid ei müüda. Sellisel juhul sobivad ka krabid ja langustid, kuid isegi tavaline mintai filee on suurepärase mõjuga. Nimelt on asi fosforis, mis on otseses seoses seksuaalsete võimetega.

3. Muide, neile, kes söövad kõike ja võimalikult palju, on võtmesõnaks VALGUD. See tähendab, et biifsteek ning seened on tõeline kahuri süüde. Kui aga teie armastatu keeldub austritest või vihkab liha või siis on üldse taimetoitlane, siis ärge heitke meelt – ka sellisele „erandile” leiame midagi maitsvat. Näiteks sobivad kerge avokaadosalat või seedripähklid.

4. Erootilise menüü üks tähtsaimaid koostisosi on kindlasti muna. Tavaline kana- või vutimuna, parem koos sibulaga. Ka mädarõigas on tuntud afrodisiaakum.

5. Porgand ja banaan. Mõlemad on tõhusamad duetis, tõsi küll, mitte üksteisega. Parim paariline porgandi jaoks on petersell. Mis aga puutub banaani, siis tema kaaslasteks sobivad karrikaste ja Kreeka pähklid.

6. Midagi magustoiduks. Šokolaad on vanim armastuse jook, leiutatud maajade poolt. Asteegid suhtusid retsepti loominguliselt ning lisasid pipra asemel natuke suhkrut, vanilli, kaneeli ja mett. Selle tulemusel saadud „Xocolatl” sai kiiresti tuntuks nii oma suurepärase maitse kui erutava mõju pärast.

7. Maasikas ja vahukoor: loodud teineteise jaoks. Loomulikult on olemas ka datlid ja kookospähkel, milles on samuti palju erutavat E-vitamiini, kuid võrreldes šokolaadiga jäävad nad tagaplaanile. Kuid vaatamata karmile konkurentsile on saanud kuulsaks ka vahukoor: selles leiduv kaltsium annab jõudu juurde. Märkimisväärt on ka maasikas, kas ise või koos vahukoorega, mis kutsub esile vajalikke assotsiatsioone. 

pilt: dreamstime.com 

Read 9708 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Hoolda näonahka õigesti: igale nahatüübile oma nipid!

Esimeseks sammuks oma naha eest hoolitsemisel peaks olema nahatüübi määramine: alustagem kas või sellest, et kõik kreemid, näoveed ja –piimad muutuvad

Loe edasi »
Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 110 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Küüned, Küünehooldus

Juuksehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun