Print this page
Sunday, 09 August 2009 15:16

Ilus naine tänapäeva mehe silmis

Miks mõni kaunitar on siiamaani üksi, samal ajal kui esmapilgul tavalisel naisel on nii palju austajaid? Kuidas mehed meid näevad?

naine

VÄLIMUS


Esimene asi, millele mees ning arvatavasti iga normaalne inimene tähelepanu pöörab, on muidugi välimus. Loomulikult meeldivad enamusele meestele välimuselt erakordsed ning seksikad naised: need, kellel on hea figuur, ilusad juuksed, hoolitsetud nahk...


Paljud mehed pööravad suurt tähelepanu naise silmadele, sest just silmad on inimese hinge peegel, võivad rääkida palju meie iseloomust ja temperamendist. Seetõttu naised, kes kannavad kogu aeg päikeseprille, lisaks sellele, et muuta end saladuslikumaks, tõukavad mehi eemale.


Ka juuksed on tähtsad, kuid nagu on näidanud erinevad küsitlused ja uurimused, ei ole juuksevärv niivõrd oluline. Mees pöörab tähelepanu eelkõige juuste tervisele, läikele.


Kuid kõige tähtsam on nägu – see on nagu raamatu kaas, nagu esimene sõõm veini. Näotüüpidest, kõrvade, nina, lõua kujust pole mõtet rääkida, sest see sõltub mehe enda eelistusest. Kuid vaatamata maitsest meeldib kõigile meestele terve, sile nahk ning mõõdukas kosmeetika kasutamine. Meeste rõõmuks on viimasel ajal moes kasutada minimaalselt kosmeetikavahendeid – Prantsuse meigikunstnikud ütlevad, et see kosmeetika on hea, mida pole näha.


Veel üks kriteerium, ilma milleta on raske kujundada oma arvamust naise välimusest, on hääl. Naiste hääl on meeste arvates kõige ilusam heli maailmas – ega asjatult ei ole televisioonis ja raadios ning ka reklaamides nii palju naisi.


TARKUS


Meeste seas ei ole ühist arvamust naiste tarkusest. On mehi, keda huvitavad arukad naised, kuid on ka vastupidiste kalduvustega isikuid, kes lausa kardavad intelligentseid ja nendega sarnanevaid naisi. Samas on ka vahepealseid variante.


Liigne enesekindlus ja snobism isegi kõige targema naise puhul peletavad eemale nii esimest, teist kui kolmandat. Meestele ei meeldi ka kõiketeadjad naised. On olemas ka naiivsed, lihtsameelsed ja veidi primitiivsed naised – kõige sagedamini valib ta ise endale sellise käitumismudeli juba noorena. Elu on tema jaoks lihtne ja põnev: paljude meestele, kes kardavad keerulisi ja targemaid naisi, on selline olend lausa ingel, tema kõrval on hea ja mõnus olla, kuid reeglina ei abielluta selliste naistega peaaegu kunagi. Seetõttu on parim lahendus midagi vahepealset naiivsuse ja intelligentsuse vahel – see köidab kõiki mehi!


SEKS


Mis puutub naise seksuaalsusesse, siis ka siin oleks kõige õigem rääkida indiviidi valikutest, kuid on olemas mõned üldised momendid, mis muudavad iga naise seksuaalses mõttes ihaldusobjektiks.


JULGUS. Iga naine valdab flirtimiskunsti, kuid igaühel on see erinev. Miks nii paljud naised ei taha lihtsalt nautida seda mängu, vaid häbenevad ja kardavad? Seks on kõigest platooniliste suhete loomulik jätk ning kui naine tunneb millegi pärast piinlikkust, loobub ta ise naudingust ning jätab ilma ka mehe.


Paljudele meestele meeldib, kui naine võtab initsiatiivi enda kätte ja ei muretse pisiasjade pärast. Naised, kes armastavad ennast ja oma keha: selline sisemine enesekindlus muudab naise veelgi veetlevamaks. Lisaks sellele meeldib meestele, kui neile tehakse komplimente. Tark naine kiidab meest, rõhutab tema väärtusi ning vihjab ka oma vajadustele.

allikas: Stylemania KM 

pilt: sxc.hu 

Read 14542 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun