Kirss.Net

Sunday, 19 July 2009 15:47

Intiimelu levinumaid eksiarvamusi

Kuidas kummutada visalt püsivaid intiimelu stereotüüpe? Paljude põlvkondade jooksul teadvusse juurdunud müüte polegi nii kerge teadvusest välja tõrjuda, ent üritagem siiski.

sex

„Meestele meeldib kiire suguühe – üks-kaks, pikali-püsti...”


Mõnikord tahavad mehed tõesti „hähkukat” ent siiski pole see tugevamale poolele ainus nautimisviis. Seksuoloogide uuringute kohaselt kaebab suur osa mehi selle üle, et neil jääb vajaka eelmängust – ainult iga kümnes eelistab asuda kohe asja kallale.


„Kui tal „ei tõuse”, siis olen süüdi mina”


Mehed pole masinad ja nende suguelund peab end vahel üleval nii nagu ise tahab. On tuhandeid põhjusi, mis mehel erektsioon just sel hetkel ei saabu(tööalane stress, füüsiline väsimus, unepuudus jne), isegi kui tema kõrval on armastatud naine.


„Mehed tahavad alati”


Muidugi tahavad nad võrdlemisi tihti, kuid siiski mitte nõnda sageli, kui nad ise kinnitavad. Mõnedes suhetes kaob partneritel vastastikune seksuaalne tõmme. Mehed arvavad kuni tänase päevani, et „nad peavad alati tahtma”, ent seksuoloogide küsitletuist teatasid pooled, et suhtuvad seksi kui kohustusse ja tegelevad sellega vaid naise meeleheaks.


„Meeste seksuaalsus on primitiivne”


See eksiarvamus on naistes visalt juurdunud. See pole tõsi: ejakulatsioon ei tähenda veel, et mees oleks piiritult õnnelik. Mehed tunnetavad orgasmi mitut moodi: ejakulatsiooni ja kõrgema naudingu vahel on palju nüansse. Mehe seksuaalsus on niisama keeruline ja individuaalne kui naise oma.


Allikas: „Kallis, armas, ainuke”, Kirjastus Sünnimaa, 1999

Read 8615 times

Related items

ILUNIPID, MEIKIMINE

Kosmeetikumid - keemia sinu kehas

Huuli värviv naine sööb elu jooksul ära 9 kilo huulepulka ja kaks korda päevas hambaid pesev inimene 10 kilo hambapastat. Naha kaudu jõuab meist igaüh

Loe edasi »
KOSMEETIKAVAHEND OTSAS?

Mingi kosmeetikavahend on otsas, seda on aga otsekohe vaja? Ära paanitse!

Loe edasi »

Hetkel on lehel...

We have 200 guests and no members online

Võta kaalust alla koos Ashley Bordeniga kõigest 14 päevaga!  (Nüüd mugav sinu nutitelefonil )

14 päeva vastu pidada pole üldsegi raske, sest nii lühikeseks ajaks suudad sa küll ennast kokku võtta. 

Veelgi enam, õigel rajal aitab püsida Ashely Bordeni isiksus, tema figuur ja välimus, sest teda ei kutsuta asjata fitnessi guruks. 

Dieedi reegleid loe siin  >>

Huvitavat näohoolduse kohta

Meik, mis köidab mehi

Ühelegi naisele pole ilmselt saladuseks, et meeste

Loe edasi »

Küüned, Küünehooldus

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun