Print this page
Sunday, 21 June 2009 13:21

Kingitus räägib rohkem mehe iseloomust kui tema ise!

Öeldakse, et see, mida kingitakse, ei ole üldse oluline, küll aga osutatud tähelepanu. Samas aga, kui sa meeldid mehele, püüab ta kinkida sinule midagi erilist. Kingitus räägib väga palju kinkija iseloomust ja tema suhtumisest sinusse. 

kingitus

Standardne komplekt. Kompvekid ja šokolaad ei tähenda seda, et ta peab sind liiga peenikeseks, küll aga näitab, et ta ei hooli sinust kuigi palju: tal kas ei olnud piisavalt aega millegi originaalsema otsimiseks või siis ei viitsinud ta sellega tegeleda.


Mänguasjad. Väga võimalik, et sinu kavaler tahaks tunduda hooliva ja tundlikuna, eriti siis, kui sina oled noor ja käitud sageli lapsikult. Samuti võib selline kingitus näidata tema banaalsust ja ka seda, et ta püüab järgida kindlaid stereotüüpe, mida vanemad talle ette kirjutasid. Muidugi, kui sul on kodus suur nukkude kollektsioon ning tema on sellest teadlik, siis annab mänguasi märku sellest, et ta on tähelepanelik, täpne ja nõudlik.


Ehted. Kui mees kingib sulle lähimas kioskis ostetud odavaid ehteid, manades seejuures siira naeratuse, siis näitab see, et ta püüab teie suhte pealt kokku hoida. Ta on tõeline ihnuskoi! Kui aga kingib midagi kallist, siis on see märk, et sa meeldid talle väga ning ta soovib nüüd rohkemat kui olla ainult sõber. Võttes kingituse vastu, tõendad, et ka sina ei ole päris ükskõikne tema suhtes. Ära kurvasta, kui ta toob midagi, mis on sinu veendumustega vastuolus – ta lihtsalt ei teadnud seda.


Parfümeeria ja kosmeetika. Banaalne hypermarketis ostetud kinkekomplekt, mis koosneb kahest väikesest pudelist, on häiremärguanne. Seejuures on kaks võimalust – ta kas ise valis seda või keegi teine. Esimesel juhul tasub mõelda, kas sa tõesti vajad meest, kellel puudub täielikult fantaasia, kes kaldub lahendada probleeme võimalikult väikeste jõupingutustega. Selline kingitus ütleb järgmist: „Sa ju tahtsid kingitust, ma tõingi!”. Teisel juhul on selline mees tuhvlialune, kui isegi kingitusi ostab tema ees ema või keegi teine.


Majapidamistarbeid kingivad praktilised mehed, kes usaldavad oma loogikat. Ta ei ole romantiline ega kirglik, küll aga võib raskel hetkel aidata. Kui ta kingib sulle kodumasinaid, siis on tal sinu suhtes tõsised kavatsused, võib-olla tahaks ta abielluda. Üsna kahtlane, kui ta kingib sulle tööriistu, sest samamoodi võiksid kinkida talle naistepesu. Selline kingitus räägib ainult egoismist.


Arvutitarbed, mida ta aitab ka paigaldada ning seletab kasutamist, on hea märk. Ta püüab näidata ennast parimast küljest ning soovib intiimsust.


Ilusate kivikeste või mustriga kaunistatud
mobiiltelefon räägib sellest, et ta peab sind moodsaks ning ilusaks, küll aga tuulepäiseks. Musta värvi paljude lisafunktsioonidega telefon on aga temapoolne kiitus sinu tarkusele ja intellektile.


Kingitus kõneleb ka kinkija kavatsustest


Ujula abonement<font#000000times new roman,times color="#000000"> ei ole ei kompliment ega solvang. Ta lihtsalt hoolitseb sinu tervise ja ilu eest. Kui ta külastab sama ujulat, siis tahab ta sinuga sagedamini kohtuda.


Kaubanduskeskuse või poe kinkekaardi toob austaja, kel puudub igasugune algatusvõime. Kui sa tahad, et keegi austaks ka sinu arvamust, siis on see mees sinu jaoks.  


Kahtlased statuetid ja suveniirid – enne kui teed oma järeldused, küsi tema käest – äkki nad tähendavad midagi. Kui ta ei oska oma valikut selgitada, siis näitab see, et tal on liiga kõrge enesehinnang ning ta arvab, et sina peaksid olema õnnelik kõige üle, mida ta kingib.


Eraldi lilledest


Ühe lille kingib esteet, keda ärritab detailide rohkus ning kes on väga loominguline.


Sületäis lilli – ta püüab jätta head muljet, tahab saada kõik korraga, kannatlikkus ei ole tema tugevaks küljeks


Standardne lillekimp tsellofaanis – kokkuhoidlik inimene, tal on kahju kulutada raha pakendile, sest see visatakse niikuinii ära


Erkpunased roosid kuulutavad kirglikku kuid lühikest suhet


Tõelise seelikuküti kingitused


Väga meeldiv, kui mees teeb originaalseid kingitusi, veelgi meeldivam, kui ta ei taha midagi vastu saada. Kui leiad alltoodud nimekirjas kolm või rohkem kingitust, mida said oma uuelt austajalt, paljastab see seelikuküti. Seelikukütt on kindel, et kingitus on kindel tee naise südameni ning oskab seda kasutada.


„Kahtlaste” kingituste nimekiri


Tass tema pildiga, potilill, seksikas naistepesu, õhupallid, kus ühes on peidus kingitus, gaasimask, kiiver, sinu lemmikajakirja aastatellimus, šokolaadisüdamed.


Rebitav kalender, kus igal lehel on kirjas midagi meeldivat: „Sul on ilusad jalad”, „Sa sarnaned kassipojaga, kui aevastad”.


Igasugused asjad, kus on kirjas, et ta armastab sind(igavesti).

 

Read 14323 times

Related items

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun