Print this page

Kinesioloogiline tasakaalustamine - Feelika Aljas

 

Kinesioloogiline tasakaalustamine - Feelika Aljas

Telefon:

55674975

Aadress: 

Oa tn 1

Lisainfo:

www.tasakaal.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Kinesioloogiline tasakaalustamine on terviklik lähenemine, mis aitab meil vabastada takistavaid stresse, hirme, uskumusi ja mõttemalle, et elada just sellist elu, nagu oleme alati soovinud!

Kinesioloogiline tasakaalustamine aitab kaasa: tervisliku seisundi paranemisele ja haiguste ennetamisele, kuna lahendamata stressidest kujuneb tihti haigus; pingete leevendumisele suhetes; emotsionaalse tasakaalu taastamisele tänu erinevate emotsioonide (hirm, viha, süütunne) teadvustamisele ja vabastamisele; oma takistavate uskumustest ja mõttemallidest (nt. ma pole väärtuslik/armastatud) vabanemisele; õppimisvõime paranemisele ja õpiraskuste leevendumisele; allergiatest vabanemisele või nende leevendumisele; keha hoiaku ja liikuvuse  paranemisele ja valudest ja pingetest vabanemisele; üldise enesetunde paranemisele läbi selle, et on võimalik välja selgitada soodsalt ja ebasoodsalt mõjuvad toiduained ja toidulisandid.


 

 

Märksõnad: kinesioloogia kinesioloogiline tasakaalustamine tasakaalustamine teraapia Touch for Health energia stress tasakaal tervislik keha tervis allergia haigus tervendamine alternatiivmeditsiin

 

kin kin

Read 5793 times

Me kasutame küpsiseid selleks, et meie veebilehe külastamine oleks võimalikult meeldiv. Veebilehe kasutamist jätkates, kaasa arvatud maandumislehele jäämisega, nõustute küpsiste kasutamisega.

Nõustun küpsiste kasutamisega sellel veebilehel.

Nõustun